MOL gyermekgyógyító program beszámolója

Hosszú idő után a 2022. február utolsó hétvégéjét a Nyíregyháza egyik tankonyháján töltötték, ahol a MEDhUSA:GREAT! termékeivel próbálták színesíteni a programot és egy szuper kis csapat alakult ki és ennek köszönhetően egy fantasztikus farsangi főzőklubot tartottak.

Jelen voltak az 1-es típusú diabétesszel élő családok és Tóth Judit életmód tanácsadóval közösen töltötték el ezt a sütéssel-főzéssel teli napot.🧑🏼‍🍳

A menü avokádós🥑 tészta volt, és ha már farsang, akkor természetesen sütöttek egy-két féle fánkot🍩 is.

IMG_0283.jpg (132 KB)IMG_0289.jpg (175 KB)
A fánkok egy megadott recept alapján készültek, de mindenki kapott egy kis szabadkezet. Kipróbálhatták a különféle alternatív liszteket, diólisztet, török mogyoró lisztet, kókuszlisztet és a mandula lisztet, ezáltal eltértek a hagyományos tésztától és minden fánk egy kicsit különleges lett. Ezzel egy könnyen elkészíthető, finom és csökkentett szénhidráttartalmú recepttel ismerkedhettek meg a jelen lévők. Majd következett az elronthatatlan és gyorsan elkészíthető avokádós tészta. A kisebbek között volt olyan, akit elijesztett az avokádó zöld színe, de ennek ellenére is nagyon nagy sikert aratott a vitaminban gazdag és a szénhidrát csökkentett étel.

 

A programban részt vettek fiatal, szintén 1-es típusú önkéntesek is, akik a tankonyha díszítésében, a főzésben és a gyermeke szórakoztatásában segítettek. A nap végére a gyermekeknek csillám tetkóval kedveskedtek, amiben az önkéntesek voltak segítségükre.

Sikeresen zárult a program, minden család szuperül érezte magát ezen a főzőklubon.

A következő főzőklubot 2022. március 19-én tartjuk, a 12 évnél idősebb 1-es típusú diabéteszes kamaszoknak

IMG_0284.jpg (134 KB)

CSATLAKOZZON
VISZONTELADÓI
PARTNEREINKHEZ!

A MEDhUSA Great! termékek legfőbb célja a fogyasztók szolgálata garantált minőségükkel, egyúttal kizárólagos patikai elérhetőségük eddig nem létező, új termék kategóriát teremt a gyógyszertárakban, amivel a lakosság és a gyógyszerészeti hivatás bizalmi kapcsolatát képes tovább építeni.

viszonteladói regisztráció
Együttműködő partnerek
100 Éves PatikaEmusCeralbin