Rólunk

Gyógyszerészként az egészséges élet támogatása, a betegségmegelőzés épp annyira feladatunk, mint a betegek gyógyításában való alázatos részvétel. A gyógyszerészi hivatásban eltöltött évtizedes tapasztalatainkat átgondolva döntöttünk a MEDhUSA termékcsalád létrehozásáról.

„MEDhUSA, a minőség a patikában kezdődik” szlogenünkkel vezérelvünket szeretnénk kifejezni, ami a kiváltó oka is márkánk létrehozásának.

Az egészség megőrzéséhez kapcsolódó termékek egyre több helyen megvásárolhatók (műszaki boltok, élelmiszerüzletek, benzinkutak…), de azok eredetéről, minőségéről, garanciális lehetőségeiről az esetek nagy részében semmilyen információ nem áll rendelkezésre. A felhasználásra vonatkozó hozzáértő tájékoztatás pedig nem is várható el az értékesítőktől, hiszen nem szakavatottak a témában.

A gyógyszertárak ezzel ellentétben az egészségügyi alapellátás részei, ahol magasan képzett szakemberek végzik feladatukat, ezért hozzáértően és hitelesen tudnak tanácsot adni egészségügyi témában, s azokért felelősséget is vállalnak.

A MEDhUSA termékek kizárólag patikában vásárolhatók meg, ezzel garantálva a széleskörű szakértői tájékoztatást, eredetüket és minőségüket pedig saját elvárásaink és tudásunk mellett minőségbiztosítási szakemberek bevonásával aprólékosan kidolgozott „Patika Garancia” rendszer védi.

Első termékeink 2021 második felévében kerültek fel a patikák polcaira, s legnagyobb örömünkre azóta egyre több vásárló választja azokat bizalommal, s mi ezt a minőség és hitelesség területén kompromisszumot nem ismerő hozzáállásunkkal igyekszünk meghálálni.

CSATLAKOZZON
VISZONTELADÓI
PARTNEREINKHEZ!

A MEDhUSA Great! termékek legfőbb célja a fogyasztók szolgálata garantált minőségükkel, egyúttal kizárólagos patikai elérhetőségük eddig nem létező, új termék kategóriát teremt a gyógyszertárakban, amivel a lakosság és a gyógyszerészeti hivatás bizalmi kapcsolatát képes tovább építeni.

viszonteladói regisztráció
Együttműködő partnerek
100 Éves PatikaEmusCeralbin