Zabos Gyümölcskenyér Recept

Zabos Gyümölcskenyér egyszerűen!
Hozzávalók:
130 gr MEDhUSA:GREAT! zabpehely,
260 ml víz,
1 csipet só,
150 gr natúr joghurt,
1 ek méz,
2 egész tojás,
1 ek xilit,
1 tk vaníliaaroma,
2 tk olaj,
40 gr kókuszliszt,
1 tk sütőpor,
50 gr dió,
100 gr aszalt gyümölcs 
Késhegynyi szódabikarbóna
 
 
Elkészítés:
A zabpehelyre ráöntjük a vizet, 5 percet állni hagyjuk. Hozzáadjuk a natúr joghurtot, a mézet, a csipet sót, 2 egész tojásban elkeverjük a xilitet, hozzáadjuk az aromát és az olajat. Összeöntjük az áztatott zabpehellyel. Belekerül a durvára vágott dió és az aszalvány. Végül a sütőpor és a kókuszliszt, egy késhegynyi szódabikarbóna. Szilikonpapírral bélelt kisebb vekni formába tesszük, 180 fokon 50 percig sütjük. Kihűlés után szeleteljük és tálaljuk.

CSATLAKOZZON
VISZONTELADÓI
PARTNEREINKHEZ!

A MEDhUSA Great! termékek legfőbb célja a fogyasztók szolgálata garantált minőségükkel, egyúttal kizárólagos patikai elérhetőségük eddig nem létező, új termék kategóriát teremt a gyógyszertárakban, amivel a lakosság és a gyógyszerészeti hivatás bizalmi kapcsolatát képes tovább építeni.

viszonteladói regisztráció
Együttműködő partnerek
100 Éves PatikaEmusCeralbin